Vila Takis

Vila Takis se nalazi u delu Vasilikija tzv. Pondi, sa prelepim pogledom na ceo zaliv Vasiliki. Udaljena je samo 40 m od peščane plaže. Vila je dvospratna i raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima raspoređenim na prvom spratu sa direktnim pogledom na more. Vila ima i trokrevetni i četvorokrevetni apartman. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC) i terasu sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Apartmani se sastoje od spavaće sobe sa dva ležaja (bez vrata), odvojene kuhinje u kojoj se nalazi jedan do dva ležaja, kupatila (TWC) i terase.
Svaki studio i apartman ima TV i AC. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana. Posteljina se menja na 5 dana.

Cene su iskazane u eurima PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne ProCredit bank a.d. za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:
1. 60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski,
2. čekovima građana na šest mesečnih rata (25.12.2018.) bez uvećanja cene aranžmana
U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.
PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan: Putovanje Beograd – Lefkada - sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. “Buvljak” na Novom Beogradu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
2.dan – 11.dan: Lefkada - dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;
12.dan: Lefkada - napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
13.dan: Beograd - dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h ( u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima ).
Napomena o prevozu: mogući polasci iz Novog Sada bez naknade. Za polazak iz Pančeva doplata je 10 € po osobi.
Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli; Povratak sa Lefkade pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.
ZA SOPSTVENI PREVOZ cena aranžmana se umanjuje za 20 € po osobi ( prevoz ), osim za smene 25.05/04.06/14.06 - 02.09/12.09.2018., gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.
Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher
( takođe i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš ).
U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 20 € po osobi, osim za smene 25.05/04.06/14.06 - 02.09/12.09.2018., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.
Spajanje TRI SMENE moguće je isključivo na sopstvenom prevozu, a ukupna cena aranžmana umanjuje se za 50 eura po osobi, osim za smene 25.05/04.06/14.06 - 02.09/12.09.2018., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.
U slučaju spajanja smena za putnike koji koriste sopstveni prevoz nema umanjenja cene za spajanje smena, već se ostvaruje samo napred navedeno umanjenje cene za korišćenje sopstvenog prevoza.
ARANŽMAN OBUHVATA:
1.Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd - Lefkada - Beograd, boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama,studijima ili apartmanima,
2.troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
1.Individualne troškove,
2.međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
3.usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom.
4.boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.25€ do 1 € zavisi od kategorizacije smeštaja, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.