vila Platon

Hotel-apartman Platon se nalazi na 120m od plaže, odnosno na 30m od crkve u centru Nei Porija. Objekat ima visoko prizemlje, I i II sprat a smeštajni kapaciteti se nalaze na II spratu (zadnjem). Sva studija opremljena su singl i/ili francuskim ležajima, kuhinjom, kupatilom, terasom sa pogledom na ulični ili dvorišni deo, TV,  besplatnim Wi-Fi internetom i klima uređajem čije se korišćenje dodatno naplaćuje 5 € dnevno. Čišćenje studija i zajedničkih prostorija je svakodnevno a promena peškira i posteljine se obavlja na 5 dana.

U prizemlju objekta, nalazi se restoran, poznat po izuzetno kvalitetnoj hrani koji nudi opciju polupansiona po principu švedskog stola, kao i prostor za odlaganje stvari prvog i poslednjeg dana boravka i toalete koji su na raspolaganju gostima, Hotel – apartman nema parking prostor ali je moguće parkiranje ispred objekta. U neposrednoj blizini su brojni marketi, mesara, pekara tako da možemo reći da Platon ima idealnu lokaciju, nadomak svega što je potrebno za ugodan i opušten odmor.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa oko 23:00h ( tačno vreme i mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.dan – Dolazak u Nei Pori u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice oko 14:00h po lokalnom vremenu.

2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima u Nei Poriju.

12.dan – Napuštanje studija u 9:00h po lokalnom vremenu, polazak autobusa oko 14:00h po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji ).

13.dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

CENA OBUHVATA:

 • smeštaj na bazi  10 noćenja
 • korišćenje klime
 • usluge predstavnika

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • prevoz
 • boravišnu taksu – plaća se na licu mesta i cenu određuje vlada R. Grčke
 • putno osiguranje
 • individualne troškove putnika
 • NAČINI PLAĆANJA:
 • Cene su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS  na dan uplate i to gotovinom, čekovima ili na tekući račun organizatora. Rezervacija aranžmana podrazumeva uplatu akontacije od 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora. Ukoliko se pomenuta akontacija ne uplati u roku od 24 h smatraćemo da je putnik/subagent odustao od putovanja te se prijava/ugovor automatski stornira.
 • Prilikom sklapanja ugovora korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:
 • UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 15 dana pre polaska.
 • UPLATA NA RATE:  Čekovima građana– Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.10.2020. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu. Garancija plaćanja rata, koje dospevaju nakon letovanja, su deponovani čekovi građana. Čekove deponovati najkasnije 15 dana pre polaska; Administrativnom zabranom – Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do 15.10.2020. god. Korisnik usluga donosi overeno Rešenje o administrativnoj zabrani, koje je prethodno dobio od Organizatora na neuplaćen deo cene. Rate dospevaju mesečno ili polumesečno u zavisnosti od načina kako Pravno lice isplaćuje zaradu. Organizator zadržava pravo na selekciju pravnih lica čija Rešenja o zabrani prihvata.

Organizator putovanja poseduje licencu OTP 54/2017.