vila Vergina

Vila Vergina nalazi se u mirnom delu Pefkohorija, na  samom ulasku u mesto, od glavne plaže je udaljena oko 300 metara, a od centra mesta oko 400 metara. Supermarket je u neposrednoj blizini. Studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu.

Struktura studija: studiji su jednoobrazno uređeni i raspolažu sa dva francuska ležaja (dimenzije 120x190), kuhinjskim delom koji sadrži  rešo sa dve ringle, veliki frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatila su nova, potpuno renovirana za sezonu 2018.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.  Studiji na drugom spratu imaju terasu sa pogledom na more u daljini, a na prvom spratu pogled na dvorište, klimatizovani su  i imaju TV prijemnik  sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat ima internet wireless u dvorištu kuće. Postoji mogućnost parkiranja u neposrednoj blizini.

Smeštajni objekat je okružen zelenilom u prostranom dvorištu sa delovima predviđenim za igru dece, spremanje hrane na roštilju i saletlom gde se nalazi TV prijemnik sa srpskim kanalima.

Napomena: Upotreba klime nije uračuna u cenu najma i dodatno se naplaćuje.

CENA U TABELI OBUHVATA: · Najam studija ili apartmana, za boravak 11 dana (10 noći), · Troškove organizacije putovanja, · Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

CENA U TABELI NE OBUHVATA: · Vanlinijski prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, klima, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i sl. tokom putovanja, WC – čije korišćenje nije omogućeno) na relaciji Novi Sad – Halkidiki – Novi Sad, · Međunarodno putno zdravstveno osiguranje  · Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom i · Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom. · Boravišnu taksu: 0,5 eur po studiju / apartmanu dnevno. Plaća se na licu mesta.

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja, na sledeće načine: Uplata u celosti prilikom rezervacije: Za uplatu u celosti prilikom rezervacije odobreni su sledeći popusti: - za uplatu do 01.04.2020. popusti zavise od izabrane smene, objekta i načina prevoza. Uz svaku tabelu sa cenama naznačeni su i iznosi popusta. Uplata do polaska - 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama, tako da ceo iznos bude isplaćen do 10 dana pre polaska na putovanje. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Uplata u ratama čekovima građana - 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2020. - za rate koje dolaze na naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana, kao garancija plaćanja. Administrativna zabrana - 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da poslednja rata bude naplaćena do 15.11.2020. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan – Putovanje. Novi Sad - sastanak putnika u Novom Sadu, Bulevar Cara Lazara 55 (ispred TA „Market Tours“), pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa iz Novog Sada u 19:00 časova (moguće su izmene vremena polaska, o čemu će Organizator blagovremeno obavestiti putnike). Noćna vožnja preko Beograda, Niša, Skoplja, Soluna, do Halkidikija, sa kraćim usputnim odmorima.

2.dan – 11. dan – Halkidiki. Dolazak u mesto odredišta, smeštaj i boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje. 12. dan – Halkidiki – Napuštanje objekta u 9:00 h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa za Srbiju u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

13.dan - Dolazak u Novi Sad je predviđen u jutarnje sate. Kraj usluga.

Organizator putovanja poseduje licencu OTP 18/2016.