Hotel Santa 4*

Ovaj hotel je poznat među našim turistima zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i odlične lokacije. Smešten je na obali, od plaže nagrađene “plavom zastavicom” deli ga samo ulica (oko 50 m), dok je od Soluna udaljen 20 kilometara.

-10% RANI BUKING POPUST ZA UPLATU AKONTACIJE ZA REZERVACIJE DO 31.12.2017.
+10% DOPUNSKOG POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI

POPUSTI NISU UKLJUČENI U CENU
DETE LETUJE BESPLATNO

Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi ( osim gde nije drugačije naznačeno ).U navedene cene nije uključen dinarski deo aranžmana od 2500,00 dinara po hotelskoj smeštajnoj jedinici.

LEŽALJKE I SUNCOBRANI NA BAZENU SE NAPLAĆUJU 4 € PO OSOBI - U SKLOPU CENE GOSTI DOBIJAJU SOK ILI KAFU
LEŽALJKE I SUNCOBRANI NA PLAŽI SU BESPLATNI ( PO RASPOLOŽIVOSTI NA LICU MESTA )
Hotelski sadržaji: Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži su besplatni za goste hotela), bar na bazenu, a la cart restoran i besplatan bežični internet.
Smeštaj:
Standard sobe su klimatizovane i imaju satelitsku TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju i balkon. Maksimalan broj osoba u sobi je tri, jer zbog male kvadrature mogu biti sa najviše jednim pomoćnim ležajem.
Superior sobe su u neo-klasičnom stilu, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, balkon sa bočnim pogledom na more. Nalaze se na petom spratu hotela.
Economy superior porodične sobe sa pogledom na more ( bez balkona ) - 20-22 kvadratna metra, dva osnovna ležaja i dva pomoćna ležaja, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, bez balkona su, imaju pogled na more.
Economy superior sobe sa pogledom na vrt ( bez balkona ) - 20-22 kvadratna metra, dva osnovna ležaja i jedan pomoćni ležaj, klimatizovane su, imaju LCD TV, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, bade mantili i papuče, mrežu za komarce na prozorima, bez balkona su, imaju pogled na vrt.
Plaža: peščana.
Usluga: polupansion doručak i večera – švedski sto, u zavisnosti od broja gostiju na samom početku i kraju sezone moguća je zamena za set meni.
Višegodišnje zadovoljstvo gostiju i veliki broj “povratnika” odlična su preporuka za ovaj hotel !