Vila Dimitris

Smeštajni objekat  nalazi se u mirnom delu Nea Kallikratije na oko 300 metara od gradske  plaže i 100 metara od divlje plaže,od centra Nea Kalikratije je udaljen oko 700 metara. Apartmani se nalaze u prizemlju, gledaju na park i u blizini su igrališta za decu. Supermarket je udaljen oko 300 metara.

Apartman 1
Spavaća soba raspolaže francuskim ležajem, kuhinjskim delom koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom u kome se nalaze dva singl ležaja.

Apartman 2
Soba raspolaže sa dva singl ležaja i  francuskim ležajem, kuhinjskim delom  koji sadrži šporet, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nema vrata. Kupatilo ima tuš kadu.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Kupatila imaju tuš kadu. Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju  TV prijemnike sa grčkim kanalima. Oba apartmana  imaju ulaznu terasu. Apartmani nemaju internet wireless i nemaju obezbeđeno parking mesto, ali se može parkirati u blizini apartmana na ulici.
 
Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan – Putovanje. Novi Sad - sastanak putnika u Novom Sadu, Bulevar Cara Lazara 55, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa iz Novog Sada u 19:00 časova (moguće su izmene vremena polaska, o čemu će Organizator blagovremeno obavestiti putnike). Noćna vožnja preko Beograda, Niša, Skoplja, Soluna, do Halkidikija, sa kraćim usputnim odmorima. 2. dan – 11. dan – Halkidiki. Dolazak u mesto odredišta, smeštaj i boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje. 12. dan – Halkidiki – Napuštanje objekta u 9:00 h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa za Srbiju u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 13. dan - Dolazak u Novi Sad je predviđen u jutarnje sate. Kraj usluga.

NAČIN PLAĆANJA:

U celosti prilikom rezervacije (Last minute ponuda).

Organizator putovanja poseduje licencu OTP 18/2016.