Turistička agencija “Athos tp travel“ počela je sa radom na dan Svetog Nikole (zaštitinika moreplovaca i putnika) 19.12.2014. godine, posle dugogodišnjeg iskustva i rada u turizmu vlasnika agencije. Athos tp travel nudi širok spektar usluga kao što su: letovanja, zimovanja, boravke u banjama Srbije i šire, izlete itd. Takođe u našoj agenciji možete sebi obezbediti avio karte za evropske i svetske metropole, kao i polise putnog osiguranja najpoznatijih osiguravajućih kuća.


Svaki naš klijent mora biti u potpunosti zadovoljan kvalitetom pružene usluge. Sa velikim zadovoljstvom izlazimo u susret Vašim zahtevima i trudimo se da za Vaše želje i potrebe pronađemo najbolju ponudu i najpovoljniju cenu u saradnji sa brojnim organizatorima putovanja iz čitave Srbije.


Osnovno opredeljenje u našem radu je održavanje i unapređenje kvaliteta pruženih usluga. Preduslov za to jeste profesionalni odnos zaposlenih prema svakom klijentu i svim poslovnim partnerima. Svi Vaši saveti i kritike biće od velikog značaja u našem daljem radu. Zajedno sa Vama trudićemo se da dokažemo da je “Drugačiji svet moguć”.


Turistička agencija „Athos tp travel“ doo, ul. Južnomoravskih brigada 43, 16 000 Leskovac, 016/215-079, athostptravel@gmail.com.