HTL Festa Chamkoria 4*

LOKACIJA I OPIS HOTELA:
Hotel Festa Chamkoria je okružen četiranskom šumom, udaljen je 2 km od centra Boroveca i početne stanice gondole, do koje postoji oraganizovani besplatni shuttle bus prevoz.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 18 soba i 36 apartmana. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i opremljene modernim nameštajem i sadrže telefon, LCD SAT TV, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom i fenom, većina sa balkonom.
• Dvokrevetna soba za 2 osobe ( 18 m2 ): francuski ležaj ili dva odvojena ležaja.
• Junior Suite za 2-4 osobe ( 25 m2 ): soba veće kvadrature sa francuskim ležajem i sofa na razvlačenje za jednu odraslu osobu ili dvoje dece.
• Jednosobni apartman za 2-4 osobe: spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje ( nema vrata ) za jednu odraslu osobu ili dvoje dece.
Sadržaj hotela: recepcija, lobi bar, restoran, menjačnica, sef, wi-fi internet, spa centar, zatvoreni bazen, fitnes sala, masaža, sauna, solarijum, bilijar, noćni klub, skijašnica, parking, shuttle bus do gondole.
Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, saune i parnog kupatila, fitnes, shuttle bus prevoz do gondole.
Usluga: polupansion ( doručak i večera).

PROGRAM PUTOVANJA
Prvi dan: Polazak je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Dolazak u hotel u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14.00h po lokalnom vremenu.
Drugi dan – poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga ( usluga polupansiona ), napuštanje hotela do 11.00h. Polazak za Srbiju autobusom u 16.00h po lokalnom vremenu. Dolazak u kasnim večernjim časovima.
*** U pojedinim smenama moguće je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.
*** Kako bi se realizovao polazak iz Novog Sada, neophodno je da bude prijavljeno minimum 4 putnika na prevozu iz ovog grada.

O ARANŽMANU
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinski 100 % prilikom rezervacije .
• 40 % prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana do 15 dana pre početka aranžmana.
• 40% prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31.03.2020. godine.
• 40% prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama odloženo administrativnom zabranom najkasnije do 31.03.2020. godine (za preduzeća sa kojima agencija – organizator putovanja ima potpisan ugovor).
Stranke se prilikom rezervacije odlučuju za način plaćanja i takav
izabrani način plaćanja se kasnije ne može menjati.