Pansion Lučić

Pansion “Lučić” se nalazi u Poljicama, jednom od najlepših delova Jahorine na 1 347 metara nadmorkse visine i na 200 – 250 metara udaljenosti od ski staze. Prilaz do parkinga ispred pansiona je moguć kolima odmah sa glavnog puta Poljice – vikend naselje “Šator”, a do staze i nazad se može ići skijama. U blizini pansiona se nalaze hoteli Kristal, Rajska dolina, pansion Sport… Objekat ima recepciju, restoran, skijašnicu, ski & bord rent i ski školu. Svaka soba u pansionu ima kupatilo, LCD televizore sa TOTAL TV sistemom televizijskih programa i besplatnu wireless konekciju. Grejanje je centralno. Sve u pansionu je u potpunosti novo. U pojedinim sobama se nalazi i pomoćni krevet na sprat, za decu i odrasle osobe. Usluga je na bazi polupansiona, a po želji je moguće naručiti i jela iz “a la carte” menija u restoranu pansiona.

Hotelski uslovi

 Cene su date su na bazi polupansiona (doručak i večera), po osobi dnevno.
 Za boravak kraći od tri dana cena se uvećava za 30%.
 Doplata za 1/1 sobu iznosi 50%.
 Popust na pomoćni ležaj za odrasle osobe iznosi 20%.
 Deca do 3.99 godine borave GRATIS na zajedničkom ležaju u pratnji dve odrasle osobe.
 Deca do 3.99 godine imaju 70% popusta na odvojenom ležaju, u pratnji dve odrasle osobe.
 Deca od 3.99 do 11.99 godina imaju popust od 50% uz pratnju dve odrasle osobe na odvojenom ležaju.
 Deca od 3.99 do 11.99 godina imaju popust od 70% uz pratnju dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju. Dečiji krevetac je besplatan.
 Boravišna taksa sa osiguranjem nije uključena u cenu i iznosi 1.30 eur po osobi na dan (plaća se na Jahorini u pansionu). Deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu, samo osiguranje 0.26eur dnevno.

Načini i uslovi plaćanja

 Cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu Narodne banke Srbija na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u eurima i plaća se prema srednjem kursu NBS na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
 Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% avansa od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 Prilikom prijave imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove zbog netačno prijavljenih podataka putnika

Program putovanja:

Prvi dan:

Dolazak i smeštaj u hotel posle 13:00h. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan:

Poslednji dan: Napuštanje hotela do 10:00h.

Organizator putovanja poseduje licencu OTP 417/2010.